Херцеговка Драгана Ђурић поново изабрана за замјеницу предсједника ГО Звездара

  • На Конститутивној седници Скупштине Градске општине Звездара, која је одржана у среду, 10.7.2024, у Општини Звездара, у првом делу седнице којим је до избора председника Скупштине, у складу са Законом о Локалним изборима и Пословником о раду Скупштине, председавао најстарији звездарски одборник Драгослава Јовановић, извршен је избор Верификационог одбора након чијег извештаја су потврђени мандати 53 одборника Скупштине Градске општине Звездара након Локалних избора 2024. године.

У овом делу седнице је за председника Скупштине изабрана Невена Станић, са изборне листе „Александар Вучић – Звездара сутра” док је у наставку седнице којом је она председавала Скупштина ГО Звездара усвојила Решење о разрешењу секретара Скупштине из претходног сазива Александра Ружичића и донела решење којим се на функцију секретара поставља Весна Крнетић са изборне листе „Александар Вучић – Звездара сутра”.

Звездарска Скупштина је за заменика председника Скупштине Градске општине Звездара изабрала Драгану Ђурић са изборне листе „Александар Вучић – Звездара сутра” и донела Решење о разрешењу заменика секретара Скупштине Градске општине Звездара из претходног сазива Марка Јовића и Решење којим се на функцију заменика секретара Скупштине поставља Бојана Станковић (са исте изборне листе).

Скупштина је донела и Решење о избору чланова Административно-мандатне комисије Скупштине Градске општине Звездара.

Звездарске одборнице и одборници су за председника општине изабрали Михаила Досковића са изборне листе „Александар Вучић – Звездара сутра”, а за заменика председника општине Милоша Булатовића са исте изборне листе, док су за чланове општинског Већа изабрани Ања Рибаћ, Данка Пушичић, Никола Агатоновић, Гордана Мишев, Милош Тошић, Милош Костић, Велимир Дражић, Милан Радичевић, Милена Бабић, Михајло Мазић и Никола Живков Алексић (сви са изборне листе „Александар Вучић – Звездара сутра”).

ГО Звездара

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар