Литерарни конкурс на тему „РАТНИ ПУТ БИЛЕЋКЕ БРИГАДЕ“

Чувена Билећка бригада ове године прославља јубилеј-тридесет година од оснивања. Организациони одбор за обиљежавање тридесетогодишњице расписао је литерарни конкурс на тему “ РАТНИ ПУТ БИЛЕЋКЕ БРИГАДЕ“. Конкурс је расписан за најбољу пјесму ( у категоријама, дјеца до 13 година, од 14 до 18 година старости, и старији од 18 година) и најбољу кратку  причу ( у категоријама, дјеца до 13 година, од 14 до 18 година старости, и старији од 18 година).

Радови морају бити на српском језику, ћириличном писму. Приче не могу бити дуже од деведесет куцканих редова. Аутори могу да конкуришу са више радова ( до пет радова један аутор. Радове откуцане у пет примјерака , под шифром, слати у коверти на адресу:ДОМ ПЕНЗИОНЕРА БИЛЕЋА ( са назнаком “ ЗА КОНКУРС“), 89230 Билећа. Рјешење шифре, са именом и презименом,  контакт телефоном, е-маил адресом, послати у посебној коверти на исту адресу. Прва три најбоља рада у свакој категорији биће награђена, а додјела награда и читање радова, биће уприличени 29. 10. 2022. године. Конкурс је отворен до 10. 10. 2022. године.

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар