ФК Леотар: Против Крупе не смије бити кикса

  • До краја фудбалског првенства Републике Српске остала су још три кола, а фудбалери Леотара немају права на кикс. Пораз у прошлом колу у Приједору гурнуо их је на другу позицију и сада имају бод мање од Рудара. Леотар до краја мора да побиједи сва три противника (Крупа и Подриње код куће и Текстилац у гостима), али и да се нада киксу Рудара (Сутјеска и Пролтер у гостима, Козара у Приједору).

Leotar-nova

Ипак, Требињци прије свега морају да гледају у своје двориште, јер их већ у суботу против Крупе очекује тешка утакмица, са противником који је непредвидљив, који има квалитетан састав (једно вријеме словио и за кандидата за улазак у Премијер лигу БиХ) и који ако се подцијени може да буде веома незгодан. Теоретски Крупа још увијек може до првог мјеста (има 7 бодова мање од Рудара). Свјесни су тога и у табору Леотара. Крупу дочекују са максималним опрезом, али вјерују да су бољи тим и да су ближи освајању три бода. Крупа је најнезгоднији гост у првенству. Са гостовања ове сезоне су донијели чак 16 бодова. Са друге стране, Леотар је најбољи домаћин, који је на свом терену препустио само три бода против Рудара, али која се на крају могу показати као кобна.

Очекује нас веома тешка утакмица против екипе која има квалитетан састав и која игра доста промјењиво, каже Срђан Андрић. Иако су у великом бодовном заостатку сумњам да ће утакмице до краја дочекати са мањим мотивом. Са друге стране, ми морамо да побиједиомо све три утакмице, али и да ослушкујемо шта се дешава на утакмицама Рудар Приједора. Мислим да смо протеклих седам дана добро искористили, прије свега да се психички припремимо за оно што нас чека. Пораз у Приједору је тежак ударац за све нас и морамо да се издигнемо и играмо докле год постоји и промил шансе за прво мјесто. Позивам навијаче да дођу на стадион и подрже свој клуб у тешким тренуцима. Лакше је играти уз подршку са трибина, али што је још важније показаће приврженост клубу и када није на првом мјесту.

Леотар ће бити ослабљен неиграњем дефанзиваца Дарка Ђајића и Војина Јекнића, који су у Приједору добили трећи жути картон. Што се тиче гости, они у Требиње долазе у комплетном саставу.

 

Извор: Спорт 059/ Ч. Муцовић

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар