БЕОГРАД, 28. МАРТ 2023. ГОДИНЕ: Промоција поезије Срђана Н. Чомића „Између земље и неба“

  • У оквиру програма „Реч у времену“ у уторак 28. марта 2023. године са почетком од 18.30 часова у култној Галерији 73 на Бановом брду, која слави 50 година постојања,  биће одржана промоција књиге поезије  „Између земље и неба“, аутора Срђана Н. Чомића.  Програм ће водити Неђо Ћићо Стојановић.

У књизи је из душе најискренијим осећањима приказан животни пут од плавог Јадрана преко поносите Херцеговине до срца Шумадије.

Са толико пажње писано је  о ситним, свакодневним фрагментима људске душе, док родољубље исијава као звезда водиља у овом брзом времену отуђености.

Књига нас зауставља, тјера нас да се запитао ко смо, одакле смо и гдје треба да идемо, такође указује и на ситнице које живот значе…

Аутор Срђан Н. Чомић је активни члан и потпредсједник скупштине удружења Билећана у Србији и учесник бројних хуманитарних акција широм Србије и Републике Српске.

Књига се може купити у Лагуниним књижарама у Београду, Новом Саду, Нишу и другим градовима Србије, док је само за читаоце Слободне Херцеговине доступна  по промотивној цијени од 499 динара. (Позвати на број +381 64 318 72 04)

 

 

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар