Удружење Херцеговаца из Новог Сада расписало конкурс за најбољег студента-волонтера

Удружење Срба Херцеговаца и пријатеља у Србији са сједиштем у Новом Саду у Радничкој улици број 49. Нови Сад расписује:

К о н к у р с

за доделу награде за остварен општи успех током студирања и волонтерски рад за 3 (три) студента Универзитета у Новом Саду.

Право пријаве на конкурс имају:

1. редовни студенти првог степена студија тј. основних студија почевши од треће године студија као и студенти другог степена студија тј. мастер студија Универзитета у Новом Саду;

2. студенти држављани Републике Српске и Репбулике Србије који су пореклом из Херцеговине без обзира на место рођења;

Рангирање пријављених кандидата биће обављено на основу средње просечне оцене остварене у досадашњем школовању, што носи максимално 90% укупног броја бодова, и активности у волонтерском раду Удружења Срба Херцеговаца и пријатеља у Србији, што носи максимално 10% укупног броја бодова.

Уз пријаву на конкурс неопходно је доставити:

1. Уверење са Факултета о статусу студента и оствареном успеху (просечној оцени по годинама студија или кумулативно за све године студија);

2. Изјаву са наведеним активностима Удружења Срба Херцеговаца и пријатеља у Србији у којима је кандидат имао учешће;

3. Изјаву у којој се наводи начин порекла и повезаност са Херцеговином за студенте чије место рођења није на подручју Херцеговине;

4. Основну биографију са контакт подацима – број телефона и адресу електронске поште;

Документацију дефинисану условима конкурса донети лично у запечаћеној коверти на адресу Радничка 49 Нови Сад, сваки радни дан од 10 до 12 часова преподне.

Конкурс се расписује од 15.12.2022. године и траје до 30.12.2022. године.

Награде за најбоље студенте ће бити уручене на прослави „Херцеговачко Сијело“ која ће бити одржана 13.01.2023. године у ресторану Рибарац.

Додатне информације можете добити путем електронске поште: udrsrbherc@gmail.com

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар