НОВИ САД, 4. НОВЕМБАР 2022. ГОДИНЕ: Трећи Сабор омладине Херцеговине и пријатеља

  • У Новом Саду 04.11.2022. године у Ресторану Рибарац, на Рибарском острву, са почетком у 18.30 часова одржаће се Трећи Сабор омладине Херцеговине и пријатеља а све у организацији Комисије за рад са младима-Удружења Срба Херцеговаца и пријатеља у Србији.

 

Организовано окупљање младих из Херцеговине у Новом Саду, датира из 2014. године када смо почели са организовањем хуманитарних журки под називом “Вече Херцеговаца и пријатеља“. Временом јавила се жеља за организацијом једног великог скупа који ће окупити младе земљаке и наше пријатеље како из Новог Сада тако и из осталих крајева Србије.

И то смо успјели кроз претходна два Сабора. Успјели смо да на Сабор окупимо студенте и оне који тренутно живе у Новом Саду, земљаке из осталих дјелова Србије, младе чланове осталих братских Удружења, потомке Херцеговаца који су се на ове просторе доселили прије 100 година. На Сабор долазе и млади из Херцеговине, али и из Њемачке, Аустрије и осталих земаља Европе. Посебно нам је драго што је све више наших пријатеља који активно учествују у оваквим и сличним дешавањима.

У жељи да покажемо културно богатсво нашег завичаја припремили смо и богат културни програм. Уз звуке гусала, гангу, пјесму и игру, уз неодољив укус сира из мјешине желимо да сачувамо нашу традицију,са поносом да је представимо и пренесемо на млађе генерације.

Припремили смо и промотивне цијене карте од 3500,00 динара које важе до 31.10.2022. а послије тога цијена карте ће износити 4000,00 динара (у цијену је урачунато предјело, вечера и неограничено домаће пиће).

За резервацију и куповину карата као и све додатне информације стојимо на располагању:
065 442 4070 (Ивана);
060 769 1999 (Јелена)

021 6619 322, udrsrbherc@gmail.com (Удружење)

У име организационог одбора срдачно Вас поздрављамо.
“У ЗДРАВЉУ СЕ САСТАЈАЛИ У ВЕСЕЉУ САБОРОВАЛИ“

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар