Копривица признао шверц марихуане

  • Оптужени за шверц марихуане Миљан Копривица (37) из Требиња закључио је споразум о признању кривице с бањалучким Окружним тужилаштвом и пристао да му суд изрекне казну од три године затвора.

slikacitava.php_

Овај споразум ускоро ће се наћи пред судијама бањалучког Окружног суда.
Оптужени је дрогу шверцовао заједно са Спасојем Бухом (21) из Требиња. У оптужници је наведено да је Копривица набавио од њему познате особе око 5,5 килограма марихуане. Са Бухом се договорио да је овај препродаје зависницима. Наводи се да су се Копривица и Буха о примопредаји дроге договорили у Бањалуци, гдје су се 7. марта око 20 часова сусрели на паркинг простору испред хотела „Босна“. Међутим, ту су их уочили припадници бањалучке полиције, који су их и ухапсили и одузели дрогу. Буху оптужница, осим због овог случаја, терети и да је током путовања од Требиња до Бањалуке давао марихуану Г. Х, С. И. и М. Ђ. Они су дрогу конзумирали у његовом аутомобилу.

ИЗВОР: ГЛАС СРПСКЕ

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар