ДОБРОДОШЛИ НА ГАТАЧКО СИЈЕЛО

gacko mala 9
Подсећaмо вас да ће се шесто гатачко сијело одржати у суботу 13.02.2016 у 19,00 часова у репрезентативном београдском ресторану ,,Сава центар“

Позивамо вас на заједничко дружење у ове беспослене зимске дане, уз лампу, гатачку цицвару, приганице, херцеговачке пјесме, занимљиве умјетнике и гусле.

Немојте дуго размишљати, већ нам се придружите што пре, да уз добру атмосферу, вриједне и разноврсне награде дочекамо рану зору, као у добрим старим временима у Наданићима, Изгорима, Степену, Липнику или Казанцима.

Специјални гост вечери академик Матија Бећковић.

Биће присутно и више угледних личности из јавног живота: Гојко Шантић, генерал Миломир Савчић-председник борачке организације РС, Др. Драган Вуканић, Миодраг Линта…

Током сијела биће одржано донаторско прикупљање новчаних средстава која су намењена за лечење,односно трансплатацији оба бубрега и панкреаса Ђуриши Тепавчевићу, која ће се обавити у Италији.

Дужни смо показати да су Гачани најбољи људи, посебно кад је тешко, како су то нама причали наши стари.

Довољно је само да окренете телефон и обезбедите карте по популарним цијенама, код наших прекаљених организатора:

-Драгиша Скоко, 062 295476
-Драшковић Слободан-Бобан,   063 219837
-Вуца Трифко,     063 258206

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар