БЕСПЛАТНО НА ЛИПА ФЕСТ: Пилоти, Тешка индустрија и Кикс бенд гостују и Билећи

  • Данас је у Билећи одржана прес конференција поводом предстојећег Липа феста, који ће се одржати, 4. 5. и 6. августа ове године.

lipa 01

Представнике медија поздравиo je организатор Небојиша Роган, који је нагласио да му је драго што и ове године могу реализовати ову манифестацију.

Липа фест постоји већ 6 година, и сваке године окупља позната имена домаће естраде.

Нарочито им је драго што остварују сарадњу са Туристичком организацијом општине Билећа, као и то што се спонзори сваке године одазову њиховом пројекту.

Ове године, на радост свих, присуствоваће звучна имена музичке естраде, попут Пилота и Тешке индустрије, бенда Hipnotized…

За разлику од претходних година, на овом фесту ће бити бесплатан улаз све три вечери, а посјетиоци ће моћи да донирају књигу или играчку, које ће бити дониране центру „Ведар осмјех“ и Народној библиотеци „Владимир Гаћиновић“.

lipa

Истакнута је посебно сарадња са Општином Билећа и Радом Козјаком, као и Николом Бајовићем испред Туристичке организације.

Бајовић је истакао да већ четири године сарађују са организаторима Липа феста, те да је ова манифестација постала бренд града, који наравно користи и Туристичкој организацији, јер је тих дана Билећа домаћин многим туристима.

На нама је само да позовемо све љубитеље музике да присутвују Липа фесту , и допринесу да ова манифестација постане традиција.

Текст: Дајана Алексић
Извор: Слободна Херцеговина

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар