БЕОГРАД, 17. НОВЕМВАР 2018. ГОДИНЕ: Почела продаја карата за 6. Сијело Билећана

  • Завичајни Клуб Билећана у Србији и ове године организује велико „Сијело Билећана“ у Дому војске Србије у Београду (Француска 2.), 17. новембра, са почетком у 19. часова.

За дружење Билећана и њихових пријатеља овога пута припремљен је занимљив културно-забавни програм а организатори, свима који дођу на забаву, обећавају добар провод. Већ шесту годину за редом Завичајни клуб Билећана организује ову најмасовнију манифестацију која окупља Билећане и Херцеговце из Србије и других крајева.

Ове године, уз богат мени традиционалних херцеговачких јела, музички и забавни програм, вриједне награде за ученике томболе, по први пут предвиђене су и награде за најбоље билећке студенте.

Цијена карата за „Билећко сијело“ 2.200 динара, за студенте 1.200 динара.

У цијену карте урачунато је бесплатно пиће и вечера, са обавезним херцеговачким специјалитетима, сиром из мјешине, кајмаком, кртолом, цицваром…

Број мјеста у Дому војске је ограничен, па они који желе да присуствују дружењу Билећана, пожељно је да карте резервишу и набаве на вријеме.

Карте могу да се резервишу на телефоне 064 355 9256 или 063 219 347.

Приликом куповине карата требало би нагласити да ли се жели посни или мрсни мени.

Извор: Билећа.рс

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар