Амфилохије није знао да му је припреман атентат

  • Митрополит црногорско-приморски Амфилохије није знао ништа о томе да му се наводно уочи референдума 2006. године о црногорској независности спремала ликвидација

amfilohije_620x0

Митрополит црногорско-приморски Амфилохије није знао ништа о томе да му се наводно уочи референдума 2006. године о црногорској независности спремала ликвидација, пишу данас према незваничним сазнањима Дневне новине.

Премијер Мило Ђукановић казао је јуче да је непосредно пре референдума 2006. године имао безбедносно поверљиве информације да ће противници независности покушати ликвидацију митрополита црногорско-приморског Амфилохија како би појачали тежину тврдњи о непоузданој безбедности Црне Горе и наводној бескрупулозности власти.

Како преноси подгорички портал ЦдМ, из Митрополије црногорско-приморске за сада није било могуће добити коментар на премијерову изјаву.

Кажу да овакву информацију чују први пут, те због тога нису спремни да реагују.

Ни митрополит Амфилохије није био у могућности да каже да ли му је познато оно што је Ђукановић изнео јер се налази на сабору у Београду, а његов повратак очекује се у недељу, када би требало званично да се огласи поводом ових изјава.

Извор: новости.рс/ Танјуг

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.

Оставите коментар