ЗРЕЊАНИН, 29. АПРИЛ 2022. ГОДИНЕ: Не пропустите 14. Херцеговачко сијело

  • Након паузе изазване пандемијом, удружење Херцеговаца из Зрењанина наставља традицију завичајних окупљања и то на начин да ће и ове године у петак 29. априла 2022. године, са почетком од 18 часова у најстаријем позоришту у Србији „Тоша Јовановић“, бити уприличена свечана академија на којој ће гост бити велики српски пјесник Матија Бећковић.

Након Новог Сада Зрењанин је град у коме се у континуитету најдуже окупљају Срби Херцеговци, а овогодишњи скуп биће 14. по реду. Удружење предвођено предсједником Миланом Бјелогрлићем се и ове године потрудило да уприличи пригодан академски програм у позоришту, након чега земљаци уз вечеру и пјесму настављају дружење у ресторану хотела „Војводина“.

На скуп су позвани градоначелник општине Требиње и начелници свих херцеговачких општина.

Као и сваке године, а посебно сада након дуже паузе, за скуп Херцеговаца у Зрењанину влада огромно интересовање, па је препорука да што прије своје мјесто обезбједите резервацијом на телефоне 064 813 80 15 и 060 614 69 67.

Цијена улазница је  – 2.500 динара.

 

 

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар