Божићни концерт у Чапљини

У суботу, 12. јануара, у биоскопској сали „ Могорјело“ у Чапљини, одржан је Божићни концерт у организацији Српске православне црквене општине Чапљина, а под покровитељством градоначелника града, г. Смиљана Видића.

Ово је била прилика да са својим пријатељима и сугарђанима подијелимо радост највећег хришћанског празника и пошаљемо поруку мира и љубави, које у Христовој личности остварују свој пуни смисао. Цјеловечерњи концерт одржали су драги гости из Требиња, ГКУД „ Алат Свислајон“, који су најбољем свијетлу представили рад фолклорне, пјевачке и оркестарске секције.

Концерту је присуствовао велики број посјетилаца из Чапљине, Мостара, Метковића, Новог Сада. На крају програма, божићном пјесмицом „ Божић, Божић, благи дан“, публици су честитали Божић наши најмлађи парохијани. За госте је у наставку приређено коктел послужење у парохијском дому храма Вазнесења Господњег.

Извор: Епархија ЗХИП

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар