Dragan Komadina: Zahvaljući obuci u RTC danas sam mnogo bolji vozač!

  • Dragan Komadina (40) iz Borče rešen da napreduje kao profesionalni vozač prijavio se za nastavu u RICO TRAINING CENTRE.

Na nagovor kuma i komšija, među kojima je čak osam vozača autobusa, odlučio je da se i on oproba u transportu putnika.

– Prijavio sam se za obuku u Rico Training Centru i vreme je potvrdilo da je to bila ispravna odluka – priča Komadina.

SVAKI DETALJ JE BITAN

U sećanju mu je ostao prvi seminar „Odgovornost vozača i ponašanje u toku upravljanja vozilom“.

– Za obuke sam mislio da su zamorne i besmislene, sve dok se nisam našao u ulozi kandidata. Međutim, kroz obuke Rico Traning Centra stekao sam potpuno nova znanja i praktične savete.  Naučio sam puno o bezbednosti drumskog prevoza putnika i tereta.  Jasno mi je kako treba da vodim evidenciju o tehničkoj ispravnosti vozila i održavanju, koje kodekse ponašanja treba da primenjujem u drumskom prevozu putnika, kakva je to ekološka vožnja i  još mnogo toga.

Komadina kaže da je prethodno vozačko iskustvo stekao za upravljačem kombija i kamiona.

– Dok sam vozio kombi i kamion, borio sam se tokom vožnje sa sobom, jer su to zamorne i iscrpljujuće ture. Nakon uspešno završenih obuka, prešao sam da vozim putnike. Odgovornost je je velika, ali volim svoju profesiju. Verujte, bukvalno sve što sam naučio tokom obuka u Rico Training Centru od teorijskog dela do praktičnog, svakodnevno primenjujem. Svaki detalj je bitan i koristan.

JA SAM USPEO, USPEĆETE I VI!

Komadina kaže da su mu predavači mnogo pomogli.

– Subjektivan osećaj mi govori da sam danas mnogo bolji vozač. Zahvaljujući  izuzetnim predavačima jako brzo sam  se prilagodio zahtevima novog radnog mesta. Za dve i po godine koliko vozim putnike nisam imao nikakvih problema. Autobusi „Higeri“ imaju dobro ubrzanje, često poželim da vozim brže, onda se setim reči Sanje Vukajlović,  predavača Rico Training  Centra,  da uvek treba da budemo na oprezu.

Komadina kaže da se oseća deficit profesionalnih vozača.

– Nadam se da će  društvo naći način da zadrži prave i kvalitetne ljude. Onima koji žele da se profesionalno bave vožnjom preporučujem da pođu na obuku u  Rico Training  Centar.  Ja sam uspeo da ostvarim svoj cilj, uspećete i vi!

 

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар