BESPLATNA PRAVNA POMOĆ PRAVNIM LICIMA U OBLASTI DRUMSKOG PREVOZA: Uštedite novac, vreme i unapredite organizaciju transporta

foto: pixabay,com

Ova usluga je namenjena učesnicima u drumskom prevozu, kao i svim kompanijama koje poseduju vozni park.

Iskustvo RTC potvrđuje brojnim primerima da je pravnim licima neophodna stručna pomoć.

Najčešće su to potrebe za tumačenjem zakonskih odredbi iz oblasti saobraćaja-transporta i bezbednosti ili izrada odgovarajućih pravnih akata, ugovora o radu vozača, kao i pružanje pravne pomoći pred nadležnim organima.

Osim toga, gotovo da ne postoji profesionalni vozač koji nije imao iskustvo sa posledicama rizičnog ponašanja u saobraćaju koje je dovelo do nezgode ili prekršaja. U takvim situacijama, pored vozača, veoma često se tereti i sama kompanija koja se bavi pružanjem usluge drumskog prevoza, kao i njen zakonski zastupnik.

Što je veći vozni park i broj vozača, veći je i rizik da će pravna lica koja se bave uslugama prevoza biti primorana da na godišnjem nivou izdvoje značajna sredstva za plaćanje kazni.

Upravo zbog želje da takve troškove svedu na minimum prevoznici imaju dodatan interes za ostvarivanje besplatne pravne pomoći RTC-a.

Popunjavanjem Prijave klijent postaje korisnik besplatne pravne pomoći RTC-a koja omogućava:

• stručnu podršku u okviru korišćenja tehničke i ekonomske pomoći iz oblasti saobraćaja, transporta i bezbednosti
• kontrolu i unapređenje organizacije prevoza u skladu sa definisanim zakonskim okvirima o radnom vremenu vozača / posade vozila
• pravnu pomoć koju pružaju advokati – saradnici RTC-a (procena situacije i zastupanje u prekršajnom postupku)
• ukoliko se radi o situaciji koja zahteva tehničku procenu i tumačenje, RTC nudi i uslugu veštačenja

Za vreme trajanja prekršajnog postupka koji se vodi pred sudom u Republici Srbiji, klijent nema obavezu plaćanja advokatskih troškova sve do okončanja postupka, tj. nastupanja pravosnažnosti.

DOSTUPNI U SVAKOM TRENUTKU

U svakom trenutku RTC je tu da pomogne.

Naši telefoni su:
+381 65 853 0523
+381 65 254 9448
+381 63 533 289
Možete nam se obratiti i putem e-mail  info@ricocentre.com

Naknada za besplatnu pravnu pomoć je definisana kao mesečna, kvartalna ili godišnja i jedinstvena je za sve prevoznike bez obzira na broj vozača ili vrstu prevoza.


Formular Prijave u registar pravnih lica za besplatnu pravnu pomoć možete preuzeti OVDE. 

 

 

 

 

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору

Оставите коментар