Породице жртава комунистичког терора организују протест због постављања спомен-бисти народним херојима

 • Породице жртава комунистичког терора организују протестни скуп, поводом постављања споменика такозваним народним херојима: Сави Ковачевићу, Драгици Правици и Владу Шегрту у требињском градском парку.

narodni-heroji
Протест ће се одржати у Дучићевом парку у Требиљу на платоу испред Дома културе у суботу 8. октобра у 12 часова. Позивамо све грађане да нем пруже подршлу у спречавању ове неправде.

Извор: Слободна Херцеговина

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстове са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да користе само они сајтови који користе српско писмо.
О аутору
 1. ГЛУШАЦ Reply

  УСТАШЕ ИЛИ ПАРТИЗАНИ СУ ИСТА БАГРА КАО И КОМУНИСТИ СУ ИСТИ ЗЛОЧИНЦИ КОЈИ СУ НАЈВИШЕ ЗЛА НАНЈЕЛИ СРБСКОМ НАРОДУ , ДОВЉНО ЈЕ БИЛО ДА СИ НЕУТРАЛАН ДА ТЕ ПАСЈА КОМУНИСТИЧКА ГАМАД ОСУДИ БЕЗ ИКАКВОГ СУДА
  СВАКИ НОРМАЛАН ЧОВЕК У БИВШОЈ ЈУГИ СКЛАЊА СПОНЕНИКЕ ЗЛИХ КОМУНИСТА КОЈИМА НИШТА НИЈЕ НИЛО СВЕТО ОСИМ ЂАВОЉЕГ ЗНАКА ПЕТОКРАКЕ И УБИЈАЊА НЕДУЖНОГ НАРОДА
  И АКО ГА НАПРАВИТЕ НЕЋЕ ГА ДУГО ОСТАТИ У ПАРКУ

 2. srbo Reply

  Комунисти су започели грађански рат у Југославији,као ПАРАВОЈНЕ ФОРМАЦИЈЕ совјетске комунистичке партије.Са циљем разбијанја Срба и насилним преузиманјем власти са цилјем окупиранја СРПСКОГ НАРОДА И СРПСКИХ ЗЕМЉА.За то су користили нај веће злочинце међу фукаром на целој територији Југославије.Заднји рат су они и изазвали,са циљем да направе хаос и да остану на власти.Цилј је био по рушенју Берлинског зида да то тако изведу да се много не примети да су они иза тога.Тако је и маневар организован са бистама и називима.Ово је сада следећа фаза поновног поставлјанја нјихових злочинаца,који ће бити оличенје подсмеха Србима,јер су једино Срби,БИЛИ ПЛАНИРАНИ ЗА РАЗБИЈАНЈЕ И МАСОВНО УНИШТЕНЈЕ,што се види из тачних података о страдалима у другом светском рату и МАСОВНО ПЛАНСКИ ПРЕСЕЛЈЕНИМ У СРБИЈУ ИЗ ОСТАЛИХ ДЕЛОВА ЈУГОСЛАВИЈЕ,СА ПШЛАНСКИМ ЧИШЋЕЊЕМ ХРВАТСКЕ И КиМ.з А ТО СУ КОРИСТИЛИ А И ДАНАС КОРИСТЕ НАЈ ВЕЋЕ УБИЦЕ И ФУКАРУ.

Оставите коментар