Слободна Херцеговина » МИОДРАГ ЗВИЈЕР: „Магистер“ – систем који помаже младима да боље уче и савладају градиво!

МИОДРАГ ЗВИЈЕР: „Магистер“ – систем који помаже младима да боље уче и савладају градиво!

Полазећи од потребе савременог развоја, који се првенствено базира на образовању, континуираном стручном усавршавању и доживотном учењу, 2000. године настала је идеја да се оснује студио за савремену едукацију, консалтинг и информатичке услуге која је за свој најважнији циљ имала истраживање образовног система Србије, анализу недостатака и њихова решења, кроз примену најсавременијих информационих технологија.

Идејни творац је Миодраг Звијер Магистер, директор и власник Магистер-а. Пројекат је 2006. године добио име ”Магистер”. Све већа потреба за образованим и стручним кадром, који може да прати и прилагођава се новонасталим променама на пољу друштвеног и технолошког развоја, довела је до рађања идеје да се, на модеран и савремен начин, помогне људима да, поред формалног образовања које стичу или су већ стекли у редовним образовним институцијама, остваре овај циљ.

Да се унапреди постојећи образовни систем кроз његову дубоку анализу, као и анализу образовних система у свету. Инвестирање у образовање представља инвестирање у развој индивидуалне личности, чиме се доприноси и свеукупном напретку заједнице у којој се живи и ради. Ученици Магистер-а су, традиционално и годинама уназад, на првим местима листи школа у Београду по резултатима које су освојили на пријемним и матурским испитима.

Препоручујемо Вам да погледате цео интервју и сазнате више о бројним занимљивим темама.

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстовe са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да преносе само они сајтови који користе српско писмо
О аутору

Оставите коментар
* Закон о јавном информисању – члан 38: Забрањено је објављивање идеја, информација и мишљења којима се подстиче дискриминација, мржња или насиље против лица или групе лица због њиховог припадања или неприпадања некој раси, вери, нацији, етничкој групи, полу или због њихове сексуалне опредељености, без обзира на то да ли је објављивањем учињено кривично дело.

Мишљења изнијета у коментарима приватно су мишљење аутора коментара и не представљају ставове редакције Слободна Херцеговина