Слободна Херцеговина » БЕОГРАД, 22. ФЕБРУАР 2020. ГОДИНЕ: 11. Невесињско сијело

БЕОГРАД, 22. ФЕБРУАР 2020. ГОДИНЕ: 11. Невесињско сијело

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Драги Невесињци и драги пријатељи,

Обавјештавамо вас да ће Удружење Невесињаца у Београду и ове године организовати Невесињско сијело. Као што је познато, Сијело је наша традиционална и најзначајнија културно – забавна манифестација, а ове године ћемо се састати једанаести пут од како је, 2009. године, обновљен рад Удружења.

Сијело ће се одржати у суботу, 22. фебруара 2020. године, у ресторану Центра Сава. Окупљање гостију је предвиђено од 18.00 часова, а културно – забавни програм почеће у 19.00 часова.

Као што је било на свим досадашњим Сијелима, и овога пута ће нам доћи гости из Невесиња. Међу њима ће бити дјевојке и момци који ће нам представити пјесме, игре и обичаје са давнашњих окупљања оваквог типа, а све ће пратити звуци провјереног музичког оркестра.

У игри томболе ћете имати шансу да добијете гусле, невесињске специјалитете – пршут и мјешину сира торотана, вриједне одјевне предмете, слике, књиге и друге награде које обезбјеђују вјерни пријатељи нашег Удружења.

Цијена улазнице износи 2.300,00 динара. У ту цијену урачунато је комплетно јело и пиће.

Студенти из Невесиња који студирају у Београду добиће бесплатне улазнице за Сијело. За то је потребно да лицима која продају улазнице покажу доказ да су рођени у Невесињу (личну карту) и да су редовни студенти (овјерен семестар у индексу).

Продаја улазница ће почети 15. фебруара у ресторану Донатело, улица Устаничка број 61 (у непосредној близини општине Вождовац), у времену од 17.00 до 20.00 часова.

Улазнице можете купити и уплатом на жиро рачун Удружења. Уплатница за куповину карте попуњава се овако:

Прималац: Удружење Невесињаца у Београду, ул. Високог Стевана број 23, Београд

Сврха уплате: Чланарина – карта

Износ: 2.300,00 динара

Жиро рачун: 170-30009346000-05

Након уплате пошаљите поруку на мобилни телефон број +381 62 599699, у којој требате написати име уплатиоца, број резервисаних улазница и уплаћени новчани износ. У том случају улазнице ће вас чекати на улазу у Центар Сава приликом доласка на Сијело.

 

До скорог виђења!

Организациони одбор

ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ: Текстовe са портала Слободна Херцеговина, уз обавезно навођење извора и линк, могу да преносе само они сајтови који користе српско писмо
О аутору

Оставите коментар
* Закон о јавном информисању – члан 38: Забрањено је објављивање идеја, информација и мишљења којима се подстиче дискриминација, мржња или насиље против лица или групе лица због њиховог припадања или неприпадања некој раси, вери, нацији, етничкој групи, полу или због њихове сексуалне опредељености, без обзира на то да ли је објављивањем учињено кривично дело.

Мишљења изнијета у коментарима приватно су мишљење аутора коментара и не представљају ставове редакције Слободна Херцеговина